Kuylen, Pecqueur en partners bvba treden op binnen het domein van voertuigentechnologie als deskundigen inzake geschillen, schadegevallen of andere situaties als ONAFHANKELIJKE EXPERTEN, waarbij zowel het technologisch als juridisch domein aan bod komt. (O.m. Dieselgate)
Sinds jaren werd hiervoor een belangrijke expertise opgebouwd, academisch onderbouwd.

Autonome voertuigen

Op grootste beurs & conferentie ter wereld over technologie, CES, kondigde Nissan bij monde van CEO Carlos Ghosn aan dat Nissan in 2020 als eerste op de markt zal komen met een 100% autonoom voertuig. Rijden zonder chauffeur is dus al lang geen droom meer: het zal de nieuwe realiteit zijn in de wereld van morgen.autonoom

Maar wat zijn de kansen voor uw bedrijf en waar liggen de valkuilen? Welke investeringen zijn verantwoord en welke absoluut te vermijden. Een pasklare oplossing is er niet en is in sterke mate afhankelijk van uw bedrijf of organisatie.

Kuylen, Pecqueur & Partners kan aan de hand van een diepgaande analyse van uw mobiliteitsbehoefte een uitgewerkt plan opstellen om uw bedrijf de autonome toekomst binnen te loodsen. Van een analyse over een uitgewerkt plan tot een volledige tot een volledige uitrol en implementatie: Kuylen, Pecqueur & Partners biedt u een oplossing op maat van uw wensen, noden en behoeften.